20090202

KURANG AJAR PUNYA BLOGGER ! ! !.


Salam buat semua...

Nampaknya blogger sekarang sudah melampau dan amat kurang ajar dalam mempermainkan agama suci ummat ISLAM iaitu ISLAM...

Sekarang sudah bertambah lagi blog yang menghina ISLAM dan RASULULLAH...

Ini semua kerja orang yang biadap, kurang ajar dan orang yang tidak bertamadun....

Mungkin perkataan ini nampak seperti biasa sahaja kepada mereka, tetapi mereka ini yang dilaknat Allah akan terima balasannya nanti......

Apa yang saya katakan ialah mengenai blog baru yang menghina ISLAM dan RASULULLAH iaitu blog 'SYURGA ISLAM: BETAPA INDAHNYA SYURGA ISLAM' dengan menggunakan URL http://syurga-islam.blogspot.com/...

Apa yang lebih biadap dan kurang ajar lagi apabila blog ini menggunakan nickname RASULULLAH kita iaitu 'Nabi Muhammad SAW'...





REVO:

Marilah kita bangkit dan tentang bersama-sama blog laknatullah ini agar agama kita, ISLAM tidak dicemar dan dicemuh oleh orang biadap dan bangsat ini.........

Saya menggesa agar semua ummat ISLam bangun dan jangan kita tidur lagi serta sedarlah bahawa agama kita, ISLAM sedang dipermainkan oleh pihak yang biadap ini....

SAYA JUGA MENGGESA KEPADA SEMUA AHLI DAN PENYOKONG BLOGGERS PEMBELA NEGARA (BPN) UNTUK MEMAINKAN PERANAN KITA DALAM MEMPERTAHANKAN ISLAM...

TOLONG BANGKIT SEMUA....
SEDARLAH.......
BANGUNLAH.......
BANGKITLAH.....

ALLAHU AKBAR...........
ALLAHU AKBAR........
ALLAHU AKBAR...........

















Ya Allah, kau hapuskanlah manusia laknatullah ini dan aku mengharap kau dapat memberi petunjuk serta balasan yang amat setimpal kepada hamba-Mu yang menghina serta menentang agama-Mu.......
AMIN............


Terima kasih.....


Salam...Selamat Berjuang.....
Posted by The Revolution at
Monday, February 02, 2009

14 ulasan:

  1. SALAM SMUA,

    EDEN TERTARIK DENGAN POST INI, SEBAB ITU COPY DAN PASTE JE...

    TERIMA.... KASEHH !!!. REVO.

    EDEN BERPENDAPAT MAMAT YANG MENGHINA NABI NI SEMACAM DARI SEBERANG JE...

    BalasPadam
  2. Salam....

    terima kasih sebab post kan artikel saya...

    kita kena tentang org ni...
    sehingga ke titisan darah...

    terima kasih...Salam...

    BalasPadam
  3. yer...kita akan teru lawan..

    terima kasih sahabat2 bpn or not !

    BalasPadam
  4. SALAM UKHWAH...

    Serulah manusia kepada jalan Tuhanmu dengan hikmah,nasihat yang baik dan berbincanglah dengan mereka dengan cara yang baik.

    BalasPadam
  5. Berjuang tak semestinya mengangkat senjata sebab senjata kita pun tak canggih mereka.

    Marah tak semstinya kita terjerit terpekik berdemo kerana mereka tu tuli.

    Perjuagan sekarang merupakan perjuangan minda.Satu perjuangan taktikal dan mujarab jika kita dapat menguasai minda mereka.Kita kuasai minda mereka dan kita celarukan pula minda mereka.

    BalasPadam
  6. Allahuakbar! ayuh kita berjihad dengan mata pena.

    BalasPadam
  7. kalau kau join si azli habislah.. dia ni pembohong besar yang baru dihalau dari DBP pasal salah laku.

    BalasPadam
  8. Salam

    Apa hal blogger itu tak boleh buka blognya ?

    Kurang asam punya haiwan tu

    BalasPadam
  9. Sekadar berpesan-pesan. Doa bagi mengelakkan terkena fitnah.

    "Ya Tuhan kami, janganlah Engkau jadikan kami (sasaran) fitnah bagi kaum yang zalim, dan selamatkanlah kami dengan rahmat-Mu dari orang-orang yang kafir." Surah Yunus, ayat 85 dan 86
    View Profile: Rantong

    BalasPadam
  10. xleh masuk laaa bro...kuar msg nie..
    This blog is open to invited readers only
    http://syurga-islam.blogspot.com/

    It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

    BalasPadam
  11. ohhhh...

    dah gulung tikar lah tuh..

    BalasPadam
  12. ALA...kingpahat a.k.a zaimi, LU PUNYA PUN GUA TAK BOLE MASUK??.
    APA HAL..!

    BalasPadam
  13. ba'a tak bulih masuk ni?
    tolong bro..

    BalasPadam

Adalah menjadi tanggungjawab anda dalam membuat ulasan dan komen.