20090217


HAI...HAI...HAI...HAI... KETAWA LAH LAGI.


Ari ni gotahlantun nak bercerita tentang ketawa yang tengah hebat berleluasa dalam negara kita sekarang ini.He..he..he.. ketawa penuh protokol dari chedet yang lama tak kita dengar. Walaupun pendek tapi cukup bermakna, tapi kalau memanjang hee....hee....hee... itu hilaian hantu kuntilanak ciptaan parti Pas. Hantu yang keluar apabila ada pilihanraya saja.
KAH KAH KAH... Itu sebenarnya ketawa dari gotahlantun dan kekadang bloggers kata, ketawa dari tukartiub. Yang sebenarnya tukartiub yang pinjam ketawa dari gotahlantun. Ketawa kami memangnya tak sama, sebab ketawa tukartiub penuh dengan nada yang berbau busuk. Dan gotahlantun ketawa sebab suka jer dan penuh wangi2an.
Kekadang bloggers Gomo pun ketawa KAH..KAH..KAH.., ketawa yang bernada besar penuh dengan unsur2 keperlian untuk puak2 pembangkang. Gotahlantun suka dengan ketawa gomo ni sebab mengegarkan suasana keheningan alam cyber.
Pelakun lawak Saiful Apek pun ketawa juga, kwah..kwah...kwah..., ketawa kelakar yang semacam ini kekadang menghiburkan dikala kerisauan. Anak2 kecil pun ikut ketawa seperti itu.

Idola mereka, katanya.
Kengkawan di BPN pun ketawa juga, kami ketawa sebab suka apa yang berlaku sekarang ini. Puak2 pembangkang sehabis niat untuk menjatuhkan kerajaan BN, mereka menjolok dan mengait pelbagai buah isu, walaupun belum masak dengan tujuan untuk menghempap BN, alih2 mereka juga yang terkena. KAH KAH KAH..!
Ketawa kami ada pelbagai, dan kalau dihimpunkan dah semacam koir kebangsaan, yang penuh dengan irama. Ketawa kami untuk PR je.. Tahniah BPN.Hai...hai...hai...hai... ketawalah lagi kata M. Daud Kilau.

Dan sekali lagi, kengkawan bloggers semua....


JOM KITA GELAK DAN KETAWA BERAMAI2....!!KAH..KAH..KAH... HE..HE..HE..HAI..HAI..HAI..

KWAH...KWAH...KWAH...!!!!!


PADAN MUKA PR.!!